Rekli su o meni

Ovo su rekli ljudi koji su se potrazili pomoc online. Recite i vi svoje misljenje o online tretmanu i o iskustvima koja ste imali u kontaktu sa doktor SOS

Jasmina

Dr Slađana mi je pomogla da  upoznam sebe, da shvatim šta mi se dešava i učim kako da izadjem na kraj sa sobom.

Hvala vam!

Hvala vam što ste mi u malo vremena dali tako mnogo.
procitaj ovdje cijelo iskustvo

iskustvo skype i e-mail

iskustvo e-mail savjetovanje
Poštovana  Sladjana, sigurna sam da moja kćerka ima doktoricu kao što ste Vi, čovjek i doktor, da bi svoje zdravstvene probleme brže,lakše i bolje riješila. Moje iskustvo sa doktorima ovdje je samo da se što prije riješe pacijenta. Napišu  recept i oni su gotovi. Pacijent im je zaista samo broj.  Vaši statusi šalju tako moćne poruke, a mogu misliti da tako izgleda i Vaš rad. Sigurna sam da nam možete i želite  pomoći.Nadam se iskreno susretu jednog dana. Puno pozdrava s dubokim i iskrenim poštovanjem. Moja prijateljica koja je rodom iz Vaseg rodnog grada rekla je da tamo za Vas kažu da ste stručna, topla i osjećajna osoba. Tu toplotu i ljudskost osjetim i na

(više…)

Nakon mesec dana terapije, sa doktorkom Sladjanom Onrust, sa mojom Savetom iskustva su…. pa ne mogu da vam opišem koliko sam oduševljena ovim načinom terapije. Bilo je tu i suze i smeha, ali najbitnije je što je meni bolje, što je moja Saveta uspela da me navede na pravo razmišljanje, što sam shvatila neke stvari. I mislim da će to i ostati i posle, kada se ponovo možda pojavi neki problemčić. Ja sam prezadovoljna. (više…)

Zorica

skype iskustvo

Dr.Sladjana Onrust je izuzetno strucan ljekar i poznavaoc ljudskog tijela i duse a pored toga jedna od najtoplijih i najprijatnijih osoba koje znam. Nenametljiva u nastupu, tako da se covjek moze osjetiti opusteno, a opet dovoljno cvrsta da covjek zna da je u dobrim, odgovornim rukama. Sto je bitno kad se otvaramo nekome sa svojim najintimnijim i neugodnih stvarima. Svakome bih preporucila ko trazi pomoc bilo koje vrste a zeli strucnu i prijatnu osobu za to.

facebook-a (chat) iskustvo

“Sta da kazem osim rijeci hvale.Imam i imala sam tada utisak da samo vama vjerujem .meni je bilo bitno da vidim samo ima li Savete na fb i onda sam ja mirna hehe zaista je tako bilo.Kada sam bila jako bolesna slabo me ko razumio.Svi kazu to je u tvoj glavi. Ljudi,mozda i jest al’ ja sam jako, jako  (više…)

facebook-a (chat) iskustvo

“Postovana…Kada bih imala neku moc,da Vas preselim u sobu do moje,da samo znam da ste tu blizu,i da Vam se mogu obratiti i u gluho doba noci,nista ne bi bilo strasno,kako jeste. Mislim da u najtezim trenucima mog zivota,kada sam se ogradila i od svojih najrodjenijih, bili ste moje (više…)

Kada bih ja svoja zapazanja izrazila,sigurno bi ovako glasila : “Kao prvo,moja mama ima Vase godine. Ja,zapravo Vas ne mogu opisivati, ni da li ste,kao sto kazete debeli,mrsavi itd…Meni je najbitnija Vasa dusa, koja je poput riznice, puna lijepih i ohrabrujucis rijeci, (više…)

Edita