PanikLAB

PanikLAB je online program za tretman anksioznosti – u kreiranju.

Ovdje cete naci osnovne informacije o programu i o vaznim datumima i aktivnostima vezanim za program.

Vec par godina se bavim idejom da ga napravim. Od maja 2019 g sam konacno uoblicila ideju kako treba da izgleda i koje sadrzaje da ima. Sada se bavim izradom sadrzaja koji ce velikim dijelom biti vizuelno prikazan i orjentisan na prakticne iskustvene vjezbe.

Moj osnovni cilj je da imate lako dostupan i efikasan program koji ce vam pomoci da razrijesite probleme vezane za anksioznost i odblokirate se da bi mogli zivjeti kralitetan zivot ispunjen radoscu i veseljem sto je moguce vise.

Do sad sam lijecila “ne zna im se broj” osoba koje su imale neki anksiozni poremecaj.Njihov glavni cilj je da se rijese anksioznosti. Obicno traze carobni lijek ili carobnu aktivnost koja ce im pomoci da godine i godine teske patnje vec jednom prestanu. Sasvim razumljivo, jer im je svega preko glave. Oni koji su se tokom tih teskih vremena i mnogobrojnih pokusaja raznih vrsta medicinskih i alternativnih lijecenja edukovali i otisli korak dalje, shvatili su da ankioznost ne mogu pobijediti jer se bore protiv samog sebe. Shvatili su da je izlaz iz te visegodisnje patnje i (samo)unistenog zivota, suocavanje sa svojim strahovima. Medjutim to izaziva novi strah od nove i jos vece patnje. Odgovor na pitanje” Kako da se suocim sa svojim strahom i kako da on nestane?” ne moze se dati u par recenica. Ako znate kako da to izvedete bez da se nepotrebno napatite, onda to moze biti zacudjujuce brzo i lako. Naravno svako ima svoj problem i svoj tempo rjesavanja problema i razlicit nacin nosenja sa anksioznoscu koji je za njega djelotvoran. Rjesenje uvijek postoji, samo ga treba pronaci.

Necu vam obecavati carobni stapic, niti magiju, niti izlecenje. Ovaj program ce vam pokazati kojim putem da idete i kako da sami u sebi nadjete tu magicnu snagu za izljecenje i hrabrost da i pored strahova ostavite svoj najveci potencijal i srecan zivot koji je po vasoj mjeri. I to svojim tempom.

Po zavrsetku izrade programa imacete mogucnost da besplatno testirate program ako ste se ukljucili u pracenje fb stranice PanikLAB i postanete top fan.

Evo jedan video iz programa koji govori o izbjegavanju anksioznosti , posljedicama i sta dalje.

Sva pitanja, sugestije i ideje ocekujem preko kontakt formulara.

Radujem se daljem radu na programu i onom trenutku kada cete vi imati koristi od njega.