Vase price: Razgovori sa sobom

Postovani pratioci i citaoci ovog sajta,

Danas cu sa vama podijeliti zivotnu pricu i iskustvo tokom “rada na sebi” jednog mladica koji je hrabro odlucio da se suoci sa traumama u ranom periodu zivota. I da se izbori sa svojim strahovima, tugama, bijesom, bespomocnoscu..

Ovo je prica u kojoj ce vjerovatno mnogi prepoznati sebe.

Hvala autoru Lugercini na otvorenosti i spremnosti da mi pomogne da ohrabrim i vas ostale da podijelite svoje price i iskustva da bi pomogli drugima na njihovom traganju za samim sobom i pronalasku unutrasnjeg mira.

Komentari podrske i razumijevanja, razmjena iskustava  su veoma dobrodosli.

Ako zelite podijeliti svoju pricu i iskustvo javite mi se.

Evo i price:

“Na prvom razgovoru sa psihijatrom kada sam se otvorio o svemu sto mi se vrtilo u glavi naveo sam da od ranog djetinjstva do kasnih 20-tih bjezim od problema i realnosti kroz svoju mastu i da se u toj masti uvijek borim protiv strasnih neprijatelja , organizacija koje zele da me uniste i da je u toj masti jedna jedina ranjiva tacka Dijete, koja mi je rodila neka meni bitna osoba koja je ponekad mrtva, a ponekad putem mojih tajnih veza sakrivena na nepoznatoj lokaciji. Roditelj nije doduse ni bitan koliko to dijete zbog kog sam cesto u masti i ubijao mrske neprijatelje.
Medjutim, taj momenat kada sam to dijete spomenuo toliko sam zavristao placuci da  mi je doktor uputio  sazaljiv pogled koji nikada necu zaboraviti.
Pitala me zasto placete.
Zato sto je to nesto moje najintimnije sto imam.
A ko je Dijete?
Zacutao sam brisao i suze i nos, drhtao slijegao ramenima, nisam mogao to da izgovorim.

Jeste li to vi?…..” Nastavite citanje >>